Persoonlijk en vakkundig verzekeringsadvies

Maak een afspraak

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van financiële zaken. Consumenten kunnen zelf eenvoudig via internet informatie inwinnen en voordelig een hypotheek of verzekering afsluiten. Dat is ontzettend handig, maar u kunt zich afvragen of u op deze manier de beste deal krijgt. Onze adviseurs bij CB Assurantiën in Dongen hebben jarenlange ervaring in de verzekeringsmarkt en in het adviseren van zowel grote ondernemingen als particulieren en kleine ondernemers. Wilt u een deskundig en onafhankelijk advies tijdens een persoonlijk gesprek? Neem dan snel contact met ons op!

De service van CB Assurantiën

CB Assurantiën, gevestigd in Dongen, voorziet particulieren, MKB bedrijven en ZZP’ers van persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken, financiën en pensioen. Met onze jarenlange ervaring kijken wij vakkundig naar uw persoonlijke situatie en wensen in al deze gebieden:

Verzekeringen

Welke verzekeringen sluiten het beste aan op uw persoonlijke situatie? Wij bieden u graag ondersteuning en een persoonlijk aanspreekpunt.

Hypotheken

U wilt natuurlijk de beste hypotheek. Maar welke hypotheek past bij uw huidige situatie? En welke houdt rekening met veranderende omstandigheden? Wij adviseren u.

Financiën

U wilt plannen maken en genieten. Maar dat wilt u niet alleen nu, maar in elke fase van uw leven. Hoe behaalt u uw financiële doelen op korte en lange termijn? Laat u bijstaan door de adviseurs van CB Assurantiën.

Pensioenen
U wilt genieten, ook van uw oude dag. De pensioenzekerheid is de laatste jaren een stuk minder groot geworden. Welke veranderingen zijn van invloed op uw pensioen en hoe haalt u het beste uit de huidige markt? Wij helpen u.

CONTACT

CB Assurantiën
Lage Ham 190 
5102 AE Dongen  (BusinessPoint)

   0162314261

  info@cbassurantien.nl

KvK 18125286

ROUTE

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00 - 17:30

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten