• Handel bedrijven
  • Kabels organiseren
  • Wegwerker

Persoonlijk en vakkundig medewerkersadvies 

Neem contact op

Als u mensen in loondienst heeft, krijgt het ondernemerschap een extra dimensie. U moet voldoen aan wettelijke verplichtingen op het gebied van arbeidsomstandigheden en verzuim. U wilt goede arbeidsomstandigheden bieden aan uw medewerkers, maar u wilt tevens de gezondheid van uw eigen bedrijf garanderen. De ervaren adviseurs van CB Assurantiën helpen u de situatie van uw onderneming in kaart te brengen en staan u bij met gedegen en up-to-date kennis van de verzerkingsmarkt en alles wat daarin mogelijk is voor u, uw onderneming en uw medewerkers. Neem contact op voor een afspraak of voor meer informatie.

Neem direct contact op

Zorg dat u nieuwe medewerkers iets te bieden heeft

Om goede werknemers te werven en te behouden zult u zich moeten verdiepen in aantrekkelijke employee benefits. Een goed pensioen staat daarbij vaak bovenaan. In het geval dat een van uw medewerkers iets mocht overkomen waardoor ze tijdelijk of voor langere tijd niet kunnen werken, wilt u hen kunnen ondersteunen zonder dat uw eigen onderneming daardoor minder gezond wordt. Wij kunnen u onder andere op deze terreinen adviseren. Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van het huidige verzekeringslandschap en de wetgeving met betrekking tot arbeidsomstandigheden en verzuim. Bovendien hebben we jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemingen op deze gebieden. Neem contact op met onze adviseurs voor een afspraak of voor meer informatie.

Onze adviesservices met betrekking tot medewerkers

Op het gebied van medewerkers en arbeidsomstandigheden geven wij u een deskundig advies over de volgende onderwerpen:

  • WIA-verzekeringen
  • Collectieve ongevallenverzekeringen
  • Employee benefits
  • Pensioen voor medewerkers
  • Verzuimverzekeringen
  • Ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid

Zorg dat u goed wordt geadviseerd, zodat uw onderneming en uw medewerkers kunnen floreren. Neem vandaag nog contact op met onze ervaren adviseurs bij CB Assurantiën in Dongen.

CONTACT

CB Assurantiën
Lage Ham 190 
5102 AE Dongen  (BusinessPoint)

   0162314261

  info@cbassurantien.nl

KvK 18125286

ROUTE

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09:00 - 17:30

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten